Doctavia.se
bakbild

svenska    finska    norska

 

Tipsa en vän

Senaste nytt från Doctavia!

2010-09-13
Doctavia lanserar Heta listan. En unik chans att få tillgång till korta, välavlönade vikariat som släpps med kort varsel. Klicka på knappen i nedre högra hörnet för att läsa mer.

2010-09-13
Dags att söka Doctavias tjänster för kommande år och sommar! Om du letar efter ett spännande och meriterande vikariat, tveka inte! Vi har tjänster över hela Norden och skräddarsyr våra vikariat efter just dina önskemål!

2010-09-13
Doctavia förmedlar inte bara läkartjänster till Norden utan även tjänster som undersköterska och sjuksköterska! Bli en del av Doctavia idag! Redan efter din första termin på läkarprogrammet kan vi erbjuda diverse jobb inom vården. Passa på att växa i din framtida yrkesroll med Doctavia. Om du läser på en annan vårdrelaterad utbildning är du varmt välkommen att söka jobb hos oss!

2009-05-01
Doctavia blir Doctavia AB och lanserar en ny hemsida i dess ära. Vi hoppas att den här hemsidan blir mer tillgängligt för dig som söker jobb eller dig som söker bemanning. Om du har några förslag eller kommentarer angående hemsidan är du välkommen att kontakta oss!

2009-05-01
Tjäna 40-60 000 kronor i månaden med Doctavia. Du som avslutat termin 10 har nu möjlighet att jobba som underläkare fast med en överläkares lön! Mer information om våra vikariat hittar du om du klickar här!

2009-05-01

Samarbetet med AttendoMedOne blomstar. Doctavia har nu rekryterar flertalet läkare till deras jourverksamhet med nöjda parter åt alla håll. Vill du också tjäna snabba pengar med ett utmanande och roligt vikariat? Lägg upp ditt CV här så kontaktar vi dig snarast!

 

 

 

Nyheter

2010-09-13
Doctavia lanserar Heta listan. En unik chans att få tillgång till korta, välavlönade vikariat som släpps med kort varsel. Klicka på knappen i nedre högra hörnet för att läsa mer

2010-09-13
Doctavia förmedlar inte bara läkartjänster till norden utan även tjänster som undersköterska och sjuksköterska! Bli en del av Doctavia idag

Läs alla nyheter

Heta listan

HEM | OM DOCTAVIA | ANLITA DOCTAVIA | JOBBA FÖR DOCTAVIA | FAQ | PRESS/NYHETER | KONTAKT

Logga in

bakgrunden

Läs mer om Amelies vikariat här!