Doctavia.se
bakbild

svenska    finska    norska

 

Tipsa en vän

Ta steget ut och utvecklas i din läkarroll med Doctavia!

För dig som avslutat minst 10 terminers studier, eller arbetar som AT-läkare, har Doctavia mycket förmånliga villkor att erbjuda. Genom hela året finns möjlighet att arbeta som underläkare på en svensktalande vårdcentral med tillgänglig handledning och stor patientexponering. Regelbundna utbildningstillfällen erbjuds ofta på plats och du har stora möjligheter att själv påverka dina arbetsvillkor.

Våra löner är mycket lukrativa och Doctavia ordnar allt vad gäller flyg och boende. Vi ser även till att all pappersarbete är avklarat och att ditt steg med Doctavia blir så lärorikt och smidigt som möjligt.

Det finns även möjlighet att jobba kortare perioder (1 vecka) som jourläkare. Här fungerar Doctavia som rekryteringsföretag åt vår samarbetspartner i Finland. Doctavia tar hand om hela din anställningsprocess och på bara en vecka kan du komma hem 20-30 000 SEK rikare!

Klicka på bilden nedan för att lämna ditt CV!

Nyheter

2010-09-13
Dags att söka Doctavias tjänster för kommande år och sommar! Om du letar efter ett spännande och meriterande vikariat, tveka inte!

2010-09-13
Doctavia förmedlar inte bara läkartjänster till norden utan även tjänster som undersköterska och sjuksköterska! Bli en del av Doctavia idag

Läs alla nyheter

Lämna ansökanLäs bloggen
Heta listan

HEM | OM DOCTAVIA | ANLITA DOCTAVIA | JOBBA FÖR DOCTAVIA | FAQ | PRESS/NYHETER | KONTAKT

 

bakgrunden

Läs mer om Amelies vikariat här!